Autómentés, szállítás - éjjel nappal, azonnali kiállással kedvező áron. (WIEN) Bécsig kb 2 - 3 óra a menetidő, amíg odaérünk önhöz.

Sikeres megállapodás esetén azonnal tudunk indulni önért, önökért Ausztria bármely területére.

Telephelyünk Budaörsön található az M7 autópálya mellett. Kapacitás: 2.600kg raksúly és 4 fő (tréler) vagy 1 fő + 1.600kg (autómentő)

Ha az autója, járműve cserbenhagyja Önt, bárhol Európában vagy az EU – kívül, akkor mindössze egyetlen telefonhívással rendelhet autó mentést, autó szállítást tőlünk. A működés képtelen járművet az Ön igényei szerinti autó szerelőhöz szállítjuk, vagy telepünkön megőrizzük kérésére. Zárt, őrzött, kamerás autótárolóval rendelkezünk.

Külföldi autómentés, szállítás árak Ausztriából, költségek, díjak:

Az Autómentés árak minden esetben egyedi díjszabás alapján kerülnek elbírálásra, hiszen nincs 2 egyforma autómentés. Külföldi autómentés során kilométerdíjunk már 110.-ft / km díjtól elérhetőek. Ausztriában az autópálya díját nem számítjuk fel önnek. Kivétel: komp, fizetős alagút ha érinti az útvonalat.

Mitől függ a külföldi Ausztriai autómentés szállítás ára?

Függ az autó méretétől, állapotától (gördíthető/nem gördíthető, kormányozható/nem kormányozható), az elszállítandó személyek számától, a megtett távolságtól, a fel/lerakás helyszínétől valamit az autó súlyától. Hívjon bátran, kérjen ajánlatot autószállításra, autómentésre éjjel-nappal.

Mindig az adott igényeknek megfelelő autómentővel indulunk önért.

Cégünk megfelel a mindenkori szigorú, nemzetközi EU nemzetközi autószállítás és autómentés által felállított követelményeknek, jogszabályoknak. Számlaképesek vagyunk, rakomány biztosítással rendelkezünk. velünk biztonságban szállíthatja gépjárművet.

Miért döntsön mellettünk? Point-Car autómentés Budaörs

Bizalmi, felelősségteljes szolgáltatás!

Ne feledje el hogy a súlyhatárt túllépő és a nem megfelelő műszaki állapottal vagy papírokkal rendelkező autómentőt, és vezetőjét szállítmányával együtt vissza tarthatják bárhol európában. Így akár az ön járművel is lefoglalásra kerülhet a rosszul választott autómentő cég esetén.

Külföldi autómentés referenciáink! Kapacitásunk 4fő + 2600.- raksúly! 6.9 méter

Tekintse meg képgalériánkat vagy keressen minket a google képkeresőjében, illetve Facebook oldalunkon is.

Autószállítás kedvező áron és kedvező szolgáltatási árakkal, visszatérő ügyfeleink, szerződött partnereink részére jelentős ár kedvezményekkel állunk megrendelőink rendelkezésére a nap 24 órájában, az év minden napján. Munkánk minőségét igazolja azon elégedett partnereink, ügyfeleink népes tábora akik évek óta vállalkozásunkat kérik fel gépjárműveik, munkagépeik szállítására az ország teljes területén.

Felelősség biztosítással rendelkezünk 60.000.000.-ft értékben. Így a ránk bízott járművet biztos kézben tudhatja. Rejtett költségétől mentes szolgáltatásaink! Külföldön vásárolt autót? Azonnal indulni szeretne érte? Hívjon most! Autóvásárlás - autó haza szállítása Ausztriából kedvező áron.

Autópályák Ausztria

Magyar rendszámmal Ausztriában

Amennyiben a külföldi állampolgár

  • állandó lakcímmel (Hauptwohnsitz) tartózkodik Ausztriában, úgy egy hónap elteltével külföldi rendszámú gépjárművét forgalomba kell helyeznie Ausztriában (KFZ-Zulassung),
  • ideiglenes lakcímmel (Nebenwohnsitz) tartózkodik az országban, úgy a külföldi rendszámot egy évig használhatja, majd ezt követően el kell hagynia az országot, s az újabb beutazástól számítva egy évig ismét használhatja külföldi rendszámú gépjárművét. E célból menetlevélkönyv (Fahrtenbuch) használata ajánlott, a külföldön szerzett benzinszámlákat is ajánlott megőrizni az esetleges bizonyításhoz.

Természetesen csak abban az esetben lehet "Nebenwohnsitz"-re bejelentkezve jogszerűen használni a gépjárművet, amennyiben a "Nebenwohnsitz"-re való bejelentkezés feltételeit teljesítik, vagyis az életvitelük középpontja nem Ausztriában van. Kérjük, mielőtt eldöntik, hogy "Hauptwohnsitz"-re vagy "Nebenwohnsitz"-re jelentkeznek be, mindenképpen tájékozódjanak az ausztriai lakcímrendszer szabályairól az alábbi honlapon:

https://www.help.gv.at/Portal.Node/hlpd/public/content/6/Seite.063160.html

Egyre több magyar állampolgár dolgozik Ausztriában úgy, hogy "Nebenwohnsitz"-re jelentkezik be, és erre hivatkozva használja továbbra is a magyar rendszámú gépjárművét. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az osztrák hatóságok gyakorlata az, hogy aki Ausztriában lakik és dolgozik, annak "Hauptwohnistz"-re kell bejelentkeznie!

A gépjármű forgalomba helyezése az adott város/kerület közlekedési hatóságánál (Verkehrsamt) történik. További információk: